Pc press grupna
Zanimljivosti

Utisci sa putovanja na listi Top 5 blogova u Srbiji

Čuveni časopis PC Press, koji već tradicionalno analizira trendove na domaćem vebu, prati i nagrađuje kvalitetne sajtove i druge sadržaje, izabrao je sajt Utisci sa putovanja u TOP 50 sajtova u Srbiji za 2015. godinu, a u TOP 5 sajtova u kategoriji Blog.

U ovoj kategoriji, našli su se i:

Top-50-slika

Veoma nas je obradovala i prijatno iznenadila ova nagrada. Kao objašnjenje, u časopisu je o blogu navedeno sledeće:

Putovanja i istraživanje novih mesta, upoznavanje novih ljudi i uživanje u lokalnoj hrani velika su strast autorke bloga Ane Asanović, što se vidi kroz ceo njen rad. Uočavamo da Ana voli istraživačko novinarstvo, pa ćete na ovom blogu pronaći niz korisnih saveta vezanih za putovanja, kao što je online kupovina avio karata i pronalaženje izgubljenog prtljaga.

Sa nagradom

Uz mene, na ovom sajtu kao tehnička podrška rade i Maja Asanović i novosadski Tilda Centar, kojima se ovim putem zahvaljujem što su uz mene od početka.

Hvala čitaocima koji su me nominovali, stručnom žiriju časopisa PC Press koji je prepoznao veliku ljubav i energiju utkanu u ovaj blog, svima vama koji čitate, delite sa prijateljima, komentarišete i putujete sa mnom. Takođe, hvala i kolegama sa drugih blogova i portala koji su podržali i primetili blog.

Obećavam da ću sa vama i u 2016. godini aktivno putovati širom sveta i deliti avanture, otkrića, zanimljive ljude i gastro avanture.

Fotografije u tekstu: PC Press i lični album