Kontakt

Pišite mi! Rado ću odgovoriti na vašu poruku.

Kontaktirajte me ako ste:

  • čitalac bloga i potrebna vam je neka dodatna informacija, pojašnjenje, savet ili samo želite da date svoj komentar o blogu – slobodno mi se obratite, čak i kada mislite “ma ovo je glupo pitanje”,
  • bloger, predstavnik medija, institucije, agencije ili radite u oblasti turizma i ugostiteljstva – rado ću razmotriti predloge za saradnju,
  • zamislili gde biste putovali, a potrebna vam je pomoć da to realizujete – pišite mi kako bismo zajedno, u vidu konsultacija, pronašli najbolje načine da lakše i povoljnije odete na svoje putovanje snova.

Moja e-adresa je: utiscisaputovanja@gmail.com.

Ako imate neku korisnu informaciju za druge putnike, želite da podelite nešto što ste videli dok ste na odmoru, napišite to na FB stranici bloga ili na Tviteru koristeći hashtag #utiscisaputovanja. Na taj način pomažemo jedni drugima da se bolje snađemo u stranoj zemlji, delimo praktične i korisne informacije, savete i predloge. Svoja pitanja i utiske takođe možete napisati i u komentarima ispod nekog teksta.

Napomena: na sve poruke ću se truditi da odgovorim u najkraćem mogućem roku. Imajte u vidu da, kada sam na putu, moja prisutnost na Internetu uglavnom zavisi od WiFi mreža, a može se desiti i da sam na nekoj destinaciji gde ponekad nema ni struje. :) Nadam se da ćete to uzeti u obzir ako se dogodi da duže čekate na moj odgovor.

Hvala vam.

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *