help-wanted-window-4e6406377f012.image
Zanimljivosti

Tražimo logo!

Poštovani dizajneri, budući dizajneri i svi vi koji se bavite izradom logoa,

Potreban nam je logo za sajt. U stvari, potreban nam je već duže vreme i konačno je došlo vreme da se aktiviramo i da nađemo pravi logo.

Blog Utisci sa putovanja raste, tekstovi su čitani i zapaženi i preuzimaju ih portali iz zemlje i iz okruženja. Nedavno smo dobili i nagradu PC Press-a gde smo izabrani u TOP 5 blogova u Srbiji i među Top 50 nagrađenih sajtova jedini smo blog koji se bavi putovanjima. Vreme je da dobijemo podjednako dobar logo.

Želimo vedar logo koji će asocirati na kretanje, na radost putovanja, na lepotu promene okruženja i uzbuđenje odlaska u novo i nepoznato.

Takođe, želeli bismo da logo u jednom svom delu sadrži i ljubičastu boju (#462475) koju možete videti na ovom sajtu, kao i naziv sajta Utisci sa putovanja.

Naravno, planiramo da ga koristimo i u manjim i većim formatima, štampanim i promotivnim materijalima, tako da će nam biti potrebno da nam se dostavi logo u .jpg i .svg formatu.

Ono što ne bismo želeli su logoi u vintage stilu, kopije tuđih logoa i slično.

Za novi logo smo trenutno spremni da izdvojimo 60 EUR. Tražimo dizajnera sa pozitivnim stavom sa kojim bismo i kasnije lako i brzo mogli da nastavimo saradnju vezano za različite potrebe sajta.

Pozivamo vas da vaše ideje pošaljete u .jpg formatu zajedno sa vašim kontakt informacijama na utiscisaputovanja@gmail.com. Očekujemo samo od pobednika da nakon proglašenja dostavi logo i u .svg formatu. U gore navedenu cenu uključena je jedna eventualna izmena pre dobijanja konačnog rešenja.

Biće korišćeno samo ono rešenje za koje će dizajner dobiti novčanu naknadu.

Konkurs traje sve dok ne nađemo pravi logo.

Srećno svima i jedva čekam da vidim vaše ideje!