ellinair-stewardess-3
Zanimljivosti

Nova Ellinair linija Beograd-Krit (Heraklion)

Lepe vesti nam stižu iz Grčke!

Posebno će se obradovati svi koje žele da samostalno otputuju na Krit na letovanje!

Kompanija Ellinair uvodi novu, direktnu sezonsku liniju Beograd-Krit (Heraklion).

Avioni će poleteti ka ovom spektakularnom i najvećem grčkom ostrvu 14. juna i leteće do sredine septembra, na svakih deset dana. U cenu avio karte je uključen i kofer od 20 kg, kao i ručni prtljag od 5 kg.

Karte su već u prodaji putem njihovog sajta!

Evo primera cene za polazak 5. jula i povratak 15. jula 2016. godine:

kritlinija

Kao što vidite, nema presedanja, nema doplate za kofer, tako da ćete sada moći mnogo brže i lakše da samostalno organizujete svoje putovanje na Krit.

S obzirom da je Krit zaista veliko ostrvo, dobra stvar ovde je što možete da ostanete i duže – na primer 20 dana na ovom ostrvu bi vam omogućilo da zaista dobro upoznate sve što nudi. Niste ograničeni na klasičnih agencijskih deset noćenja, što nije ni približno dovoljno za Krit. Cena karte je ista (ako odete na primer 5.jula i vratite se 26. jula i dalje je cena 243,22 EUR).

Kritom sam oduševljena, što sam detaljno opisala u dva teksta – o Najlepšim mestima zapadnog Krita, kao i njegovim neverovatnim krivinama i roze pesku!

Rado ću odgovoriti na sva dodatna pitanja o Kritu!

U planu je otvaranje linije i za Krf, ali tih karata još uvek nema u prodaji. Kada budu puštene u prodaju, obavestiću vas.

Srećan put!